Sunday, March 1, 2015

Atychiphobia.



     Semua orang mungkin ada fobia, termasuk aku. Err, sebenarnya tak tahulah ni adalah fobia untuk aku atau bukan - mungkin bukan perkataan tu, perkataan lain yang aku tak tahu macam mana nak describe. Hahaha. Enjoy read it.


     
     Kesimpulannya, korang dah tahu kenapa aku tak pernah ikut sebarang kontes dalam blog. Pada mulanya, aku tak ikut kontes sebab aku belum tertarik nak ikut. Tapi, bila dah cuba (bukan kontes dari blog, somewhere else) dan tak menang, aku kecewa. Hahaha. Aku ikut kontes sebab hadiahnya buat aku teruja: buku.
     Mungkin sebab aku ter-over excited dan terlampau yakin yang aku akan menang. Itulah tak menang.

    Tapi, mungkin aku akan beranikan diri jugak join kontes pada masa hadapan, kalau hadiah dia ialah buku. Hiks. 

     Masih belum serik lagi walau tak akan menang.



8 comments:

  1. Saya pulak fobia pada ketinggian. Mendongak ke langit pun kadang kadang rasa macam nak jatuh sedangkan saya memang dah berpijak di bumi yang nyata. Nak jatuh ke mana lagi taktau lah. Hahahaha

    ReplyDelete
  2. amboi sampai ke phobia ha hihihihi lawak lah T_T
    hehehee qila kesah apa haha masuk je hihik support kengkawan.
    menang alhamdulillah
    tak menang benci!!
    hahahaahaha alhamdulillah jugak! hikhik

    ReplyDelete
  3. sama la ngan akak.. kecuali, hadiah tu mmg akak mengidam.. hehehe... try jela even xmenang..

    ReplyDelete
  4. boleh jadi phobia jgk. hehehe. :D
    BV phobia ngn cicak kot. hahhaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cicak comel pe...hahahahaha (gelak jahat)

      Delete
  5. Hehehe...Cik Mimie pobia dengan katak, cicak n anjing je..haha

    ReplyDelete
  6. hahahahaha...ada juga fobia ni erk??

    ReplyDelete
  7. samalah, tak penah menang kontes T_T

    ReplyDelete